10 Ocak 2017 Salı

Bİ, FARE GİBİYİM!! SANKİ....

ANAYASA GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI..... ----Ve ben kendimi yaşamım boyunca ilk defa kapana kısılmış gibi hissediyorum.. Yıllardır bir karabasanın içindeyim tıpkı Ülke'm gibi!.. Bu Lanet karabasan giderek daha da, koyulaşıyor, ağırlaşıyor..
----15 YILDIR, Bizi Yönetemeyenler! SON DERECE KARARLI BİR ŞEKİLDE Cumhuriyetin kazanımlarını birer birer yıkıyor.. Çağdaşlıktan, Uygarlıktan, Bilimden hızla uzaklaşıyor, Taş Devri Karanlığına doğru koşuyoruz.... Bazı çatlak-saçma sesler çıkarken bu yobaz güruhun içinden, hep gülüp geçtik. Yani zamanında yılanın başını ezmedik.. Sonra o, yılan kıvrıla kıvrıla geldi tepemize çöreklendi... Şimdi de, son noktalarını koyacaklar KAPKARA Amaçlarına, Yeni Anayasa ve Başkanlığı hayata geçirerek.. Bunun için de, 15 yıldır yaptıkları gibi, 'Millet' dedikleri Kapıkullarının oylarına güveniyorlar.. Çünkü bu Örümcek Kafalı, Embesil, kocaman Kara Güruh onları hiç yanıltmadı.. Onun için de, kendilerinden son derece emin, "Millete Gideriz" diyorlar.. ki, o, millet dedikleri sadık tebaları, ümmetleri, ne derlerse sözlerinden çıkmayan uysal k*p**leri!!
Dediğim gibi yaşamım boyunca hiç umutsuz olmadım.. Her zaman daha iyiye, daha güzele varabilmenin bir yolu olduğuna inandım.. Şimdi bu inancımın yerinde yeller esiyor neredeyse.. Öyle alçaklar var ki, ülkenin kaderiyle oynayan, eğer muhalifsen (ki, bi,şeyleri değiştirebilmenin yolu ilk önce muhalif olmayı, muhalif sesini duyurabilmeyi gerektirir ve bu her özgür bireyin en doğal demokratik hakkıdır.) Anında damgayı yersin: Teröristtt, FETÖ'cüüüü, hatta Vatan Hainiiii!!.. Yani, Yönetenlerle ille de, aynı düşünmek zorundasın.. Yoksa hemen yakalanır zindana tıkılırsın, bi,daha da, zor çıkarsın!!.. İşinden, Okulundan atılırsın; Aç bırakılırsın.. Arkandan yedi sülalen de, işinden olur!!.. Varsa Mal Varlığına el konulur.. İnternetin kesilir.. Hesabın kapatılır.. Her türlü felaket başına gelir!!.. İyi de, ben ne yapacağım şimdi?.. Umutsuzluğun, Çaresizliğin, İsyanın Ağırlığını DAHA FAZLA kaldırabilecek gücüm tükeniyor artık.........